Despre Gabriel Bespoke


 

 Costum Business Gabriel Bespoke

Conceptul high class al brandului garantează servicii premium și oferă avantajul unei experiențe exclusiviste, personalizate 100%, toate modelele fiind gândite până în cel mai mic detaliu, în funcție de nevoile și dorințele clienților. Atelierul Gabriel Bespoke îți pune la dispoziție consiliere de imagine, o gamă de peste 2000 de stofe din lână 100% și peste 250 de țesături din bumbac egiptean 100%, produse la renumitele țesătorii Acorn sau Dormeuil din Marea Britanie, Vitale Barberis Canonico, Albini, Fratelii Cerruti sau Canclini din Italia și o varietate de posibilități pentru a-ți crea un produs vestimentar unic. 

Fiecare client își va putea alege chiar și croiala, gulerul, manșetele, nasturii, culoarea butonierelor, monograma sau detaliile contrastante. De asemenea, costumele sunt creații unice, croite în funcție de preferințele și nevoile fiecărui client. 

Un consultant Gabriel Bespoke te va ajuta în alegerea modelului ideal de costum sau cămașă pentru tine pentru că țelul nostru este de a crea cel mai bun costum sau cea mai bună cămașă pe care le-ai îmbrăcat vreodată, perfect personalizate stilului tău. Cămășile sunt proiectate până în cel mai mic detaliu, oferind cel mai înalt grad de personalizare.

Îmbinând cunoștințele și imaginația stiliștilor, varietatea foarte mare de stofe, căptușeli, nasturi, măiestria croitorilor ajutați de cele mai noi tehnologii în domeniu, Gabriel Bespoke garantează o experiență personalizată 100%. Pentru a comanda produsele Gabriel Bespoke este nevoie să stabilești o întâlnire cu unul din consultanții noștri. Poți veni la showroom sau, dacă ești foarte ocupat și timpul nu îți permite, putem ajunge noi la tine la birou sau acasă.

Vom lua măsurile la prima întâlnire, iar a doua oară când ne vedem va fi deja proba finală. Livrarea unei comenzi se face în aproximativ 4 săptămâni.

Satisfactia dumneavoastra este misiune noastra